Om mig

Jag använder mig av ett holistiskt synsätt i mina behandlingar,  där olika alternativa behandlingar kombineras för ge ett så bra resultat som möjligt.


Som f.d idrottare är hälsotänk en självklarhet och det faktum att jag som individ kan påverka mitt eget välbefinnande till stor del är en härlig och positiv tanke - tycker jag. Jag är mycket fascinerad av vad en bra kost, superfoods och örter kan göra för hälsan.


Jag har spelat professionell golf och arbetat som PGA-tränare. Jag är utbildad redovisningsekonom och har hunnit arbeta både på myndigheter samt i privat sektor. Jag är utbildad kinesiolog men har även utbildat mig inom Biomagnetism, Healing, kinesiologisk akupunktur och akupressur, Energimassage, Lymfmassage samt Kraniosakralterapi. Och nu senast har jag börjat studera Örtterapi!


Dessutom är jag en varm förespråkare för Bemer©  och återförsäljare av denna produkt, som påverkar kroppens blodcirkulation i de små kärlen - HÄLSOFÖRBÄTTRING PÅ KNAPP.


Vidare pratar jag gärna Hampaolja med CBD också - HÄLSOFÖRBÄTTRING PÅ FLASKA!


Jag är en öppen person och det speglar nog det mesta jag gör. Det mest fascinerande med denna egenskap är att man hittar så mycket intressant när man söker. Det finns så många vägar för ett långt och hälsosamt liv. Och ovanstående modaliteter är viktiga på min väg. 
?

Varför Kinesiologi?


Kinesiologi är en bred behandlingsmetod. Med hjälp av muskeltesterna frågar vi kroppen vad den vill ha. Kroppen vet besked. En behandling kan bestå av en massa delmoment, med allt från behandling av motoriska gångtester el muskelspolar, till chakrabehandlingar, eller käkledsbehandling.

Det mest spännande är just bredden i kinesiologin och att kroppen faktiskt ger dig svaret. 

 

Det gäller bara att hitta rätt pusselbit...