Energimassage

Vad är Energimassage?

 

Energimassagen är en massage som ger avslappning. Den stimulerar blodcirkulation och genomblödningen i musklerna.

 

Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter.

 

Immunförsvaret stimuleras, blodtrycket påverkas gynsamt och Lymfsystemet aktiveras.

 

 

Hur går det till?

 

Under din Energimassage sitter du, i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Massören arbetar på rygg, nacke, armar, händer, huvud och höfter.

 

Energimassagen utförs sittande med kläder på och utförs enligt en speciell sekvens, en KATA, som följer akupunktursystemet, vilket gör att massagen alltid genomförs likadant och i samma ordningsföljd.

 

Man använder sig av Amma-teknik, vilket omfattar flera olika metoder. Man trycker, stryker, strechar och hamrar. Många av de punkter som behandlas är samma akupunkturpunkter som akupunktören sätter nålar i för att frigöra stagnerad energi. Punkterna finns längs energikanaler och meridianer.

 

 

 

CORONA ANPASSNING!

 

Massagen utförs med ett tygskydd över dina axlar, armar och nacke. Hudkontakt kan undvikas genom att undvika två moment!!


Dessutom sitter du neråt med huvudet bort från terapeuten. 

ENERGIMASSAGE

SPÄND I NACKE ELLER RYGG?

 

Energimassage mår alla bra av.

Speciellt välgörande är den för dig med spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande.

Energi till personalen på din arbetsplats

 

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen ger personalen mer energi.

Värk kan reduceras och man känner sig både gladare och piggare. Att erbjuda personalen energimassage har många bra effekter.

 

Kan bokas i 20, 30 eller 45 minuter och  passar perfekt in på arbetsplatsen.

 


Varifrån kommer Energimassage?

 

Energimassagen kommer ursprungligen från Kina men togs över till Japan under 1500-talet, där den är en vanligt använd metod för att uppnå och även upprätthålla hälsa.